Support services for meeting and event management
FR - NL - EN
Members area

Wetterijke vermeldingen

Voorwaarden voor gebruik

Het gebruik van de portal-site is onderworpen aan de naleving van de voorwaarden hieronder beschreven. Door de toegang tot de portal-site, verklaart u te hebben gelezen en aanvaard zonder enig voorbehoud, deze gebruiksvoorwaarden.De portaalsite is een gids voor informatie over diensten en activiteiten van de Waals-Brabant Congres Bureau (BWCB) en alle activiteiten met betrekking tot toerisme in Waals-Brabant te vinden. De portaalsite BWCB voornemens te bieden een snelle en gemakkelijke toegang tot de informatie van sites die betrokken zijn bij de sector. Deze site is ook bedoeld als een toegangspoort tot het MICE-faciliteiten in de provincie.

Deze site wordt beheerd door het BWCB. Iedere vraag of suggestie over kan worden gericht op info@bwcb.beCette nadelen adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken.

De informatie op de portaalsite of op de websites van de organisaties die opgenomen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, van algemene aard.

Disclaimer

De BWCB besteedt veel zorg aan het creëren van haar portaalsite. Het biedt geen garantie voor de juistheid van de informatie die ze bieden. De gebruiker is zich ook bewust dat deze informatie is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Hieruit volgt dat de BWCB niet verantwoordelijk voor de inhoud van haar portaalsite of gebruik kan worden gemaakt.

De hyperlinks op de portaalsite en de leiding van gebruikers naar andere websites zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van BWCB van deze sites. Daarnaast kan de BWCB niet verantwoordelijk worden gesteld voor fouten in de site-adressen of domeinnamen in haar portaalsite. Ondanks de inspanningen om zoveel mogelijk een onderbreking te wijten aan technische problemen te vermijden, de BWCB aanvaardt geen aansprakelijkheid voor technische storingen of andere technische problemen.

Intellectuele eigendomsrechten

De teksten, lay-outs, illustraties en andere elementen van de portal-site worden beschermd door het auteursrecht of in het geval van databases met een specifiek recht. Al deze elementen zijn het eigendom van BWCB of, in voorkomend geval, een derde van wie de BWCB verkregen de nodige vergunningen.
Tenzij anders vermeld, kan een informatieve tekst of cijfers op de portaalsite worden gebruikt kosteloos op voorwaarde dat de bron en gebruik alleen die noch commercieel, noch reclame. Door nadelen, elke reproductie voor commerciële of reclame van deze informatie, evenals alle vormen van gebruik en de reproductie van andere onderdelen van de portal-site, zoals de grafische, beelden, geluiden of computer-toepassingen zijn strikt verboden zonder toestemming. Een dergelijk verzoek moet worden gericht aan BWCB info@bwcb.be.LuisterenFonetisch lezenWoordenboek -  Meer doen met Google VertalenZet uw bedrijf wereldwijd op de kaart. Adverteer in meerdere talen met Google Global Market Finder.Taalkundigen, robots of aliens? Ontdek alles over de technologie achter Google Vertalen en hoe u ons kunt helpen deze te verbeteren.Zoek naar 's wereld beste sushirecepten in het Japans! Ontdek de kracht van Vertaald zoeken van Google.Begin met vertalen. Vertaal tekst rechtstreeks op uw iGoogle-startpagina.

Newsletter

Subscribe to the the BWCB mailing-list