Support services for meeting and event management
FR - NL - EN
Members area

Full news

Ontdek als eerste de 'Charming kamers' van Château du Lac
le 02.12.2015
Een 'Urban Chic' ervaring...

Hotel Martin's Château du Lac aan de oever van het meer van Genval renoveerde onlangs alle Charming kamers en is klaar om uw eindejaars- en nieuwjaarsevents te organiseren.

De volledig gerenoveerde Charming kamers zijn prachtige voorbeelden van wat het hotel 'Urban Chic' noemt - een elegante combinatie van romantiek en 'vintage chic'. Door vooral te kiezen voor zachte kwaliteitsvolle materialen, tapijten geïnspireerd door het kasteel zelf, subtiele maar levendige kleuren en een prachtige mix van retro- en moderne meubels, is het designteam erin geslaagd om een magische sfeer te creëren die comfort, welzijn en een zachte nachtrust op uitstekende matrassen combineert.

Laat u onderdompelen in de 'zen'-sfeer van deze plek, omringd door rotsen waar het subtiele geruis van regenbuien weerklinkt, geaccentueerd door schitterende houten vloeren... U zult geen spijt krijgen van uw beslissing!

Hotel Martin's Château du Lac is de ideale plek om te feesten met uw collega's of medewerkers. Het team van Martin's Château du Lac staat voor u klaar om u te helpen bij de organisatie van het feest waar u altijd al van hebt gedroomd, volledig op maat gesneden. Elke avond wordt zo meer dan alleen een fijne herinnering.

Voor meer informatie of reservaties:
contacteer het team Meeting & Events
op +32 (0) 2 655 74 ou
per e-mail via mice@martinshotels.comShare with


Newsletter

Subscribe to the the BWCB mailing-list