Support services for meeting and event management
FR - NL - EN
Members area

Agenda13Nov - 13Nov Salon Côté CampagneAgenda Province Voor zijn 12e editie organiseert de beurs elk seizoen een dag in de prachtige Beaurieux in Court-Saint-Etienne. De eerste editie staat dus in het teken van de herfst en opent zijn deuren op zondag 13 november om 10 uur.
18Okt - 18Okt Salon Epsilon 2016Agenda Province Voor zijn 12e editie organiseert de beurs elk seizoen een dag in de prachtige Beaurieux in Court-Saint-Etienne. De eerste editie staat dus in het teken van de herfst en opent zijn deuren op zondag 13 november om 10 uur.
29Sep - 29Sep Wallonia Mice DayAgenda BWCB Wallonia Mice Day” is de enige professionele afspraak voor het zakentoerisme, gewijd aan vergaderingen (Meetings), Incentives, Congressen, Seminaries, Conferenties, Tentoonstellingen, Evenementen, Recepties, Zakenreizen, Communicatietechnologieën en Opleidingen in Wallonië.
28Mei - 28Mei Les Nuits du Cirque te Villers-la-VilleAgenda Province Na vijf fantastische jaren , Cirque du Nuits terugkeren voor een zesde editie in het uitzonderlijke kader van
de ruïnes van de Abdij van Villers .

22Mei - 22Mei "Rallye des chefs" in Waals brabantAgenda BWCB Trek er voor een dag op uit en proef van twee werelden, oldtimers en gastronomie. Op het programma staat een traject doorheen het Brabantse erfgoed.
22Mei - 22Mei Matin's Run - De Eco-Vriendelijke LoopwedstrijdAgenda Province Neem deel aan de tweede Martin's Green Run, een eco-vriendelijke jogging.
25Apr - 25Apr Assistant Club Workshop te MechelenAgenda BWCB Voor de 7e editie van 'Assistants meet Suppliers' trekken we naar Kasteel Tivoli in Mechelen.
20Apr - 22Apr Africa-Belgium Business Week 2016Agenda Province
05Maa - 31Jul Tentoonstelling van Colette Portal - Stichting Folon (La Hulpe) Aan de hand van een honderdtal werken, aquarellen, kleurinktwerken, met sterke en droge punten, grafietpotlood op Vinci-papier, fotomateriaal,... toont Colette Portal natuurtaferelen.
17Dec - 17Dec Pre-oudjaar avond bij Happy's RestaurantAgenda Province Afterwork, diner en après-ski

Share with


Newsletter

Subscribe to the the BWCB mailing-list